Merhaba Ziyaretçi!

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinema 4d materyal sorunu....
#1
Herkese merhaba...

Logonun içine şekilde gözüktüğü gibi ufak spherelerin dolmasını istiyorum ama bu ufak toplar renderde siyah çıkıyor emitter'i dışarı aldığımda bir sorun yok... Bunun sebebi nedir ?



"Başlamak için muhteşem olmanıza gerek yok ama muhteşem olmak için başlamalısınız."
Cevapla
#2
Ynt: Cinema 4d materyal sorunu....

Hocam Logo İçin Kullandığınız Materyalden Kaynaklanıyor Olabilir Farklı Bir Materyal Atıp Deneyin.
Cevapla
#3
Ynt: Cinema 4d materyal sorunu....

"kobra_1001" Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hocam Logo İçin Kullandığınız Materyalden Kaynaklanıyor Olabilir Farklı Bir Materyal Atıp Deneyin.

Sanırım sorunu buldum ambient occlusion'dan kaynaklanıyor; yoğun bir gölge oluşturuyor sanırım.... Teşekkürler.
"Başlamak için muhteşem olmanıza gerek yok ama muhteşem olmak için başlamalısınız."
Cevapla
#4
Eger problem Ambient Occ. ile alakalıysa,seffaf materyallerle calısıyorsan ; Render Settings / Amb.Occ. ayarlarından
[SIZE=4]''Evaluate Transparrency'' aktif edersen sorun cozulecektir ;)[/SIZE]
Cevapla


Konuyu Paylaş: 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Cinema 4d OctaneRender Plugin glawchi 0 44 28-11-2016, Saat: 11:41
Son Yorum: glawchi
  cinema 4d r17 versiyon için hangi vray sürümünü... yunusemredayi 4 242 11-08-2016, Saat: 16:16
Son Yorum: İbrahim Baş
  Cinema 4d grow grass sorunu dont_cry_aLone_20 2 103 10-08-2016, Saat: 19:02
Son Yorum: dont_cry_aLone_20
  Cinema 4D çim sorunu glaw 4 523 25-07-2016, Saat: 17:29
Son Yorum: dont_cry_aLone_20
  Cinema 4D Render - Video Boyutu wildwood 6 248 03-07-2016, Saat: 15:00
Son Yorum: TahaMeşeli

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
© Powered By MyBB, © 2002-2015 MyBB Group.