Merhaba Ziyaretçi!

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
multi/sab object materyali atama problemi
#1
multi/sab object materyali modele atıyorum fakat materyal atanmıyor. içerikteki metalyallerde de show shaded metarial in viewport secenegini aktif etmeme rağmen çıkmıyor. renderda da dolayısıyla. uvw map yaptım. eksik birşeyler mi yapıyorum acaba ya da çözümü var mıdır?
https://imageshack.com/i/f0bpheoaj
Cevapla
#2
atadığın objenin poligonlarına mtl idlerini ataman gerek
Cevapla
#3
sorun devam ediyor malesef atadım metarial id leri.
Cevapla
#4
Önce açık yazdığın materiale girip onu göster sonra kapalı yazdığın materiale girip onu da gösterirsen ekranda görünmesi lazım. Yani mutlisubun tamamını gösteri tıklatırsan göstermez tek tek yaptığın materialleri göstermen gerek.
İnsanı pes etmek öldürür , teslim olmayı tüm kalbinle reddetmen gerek, ancak o zaman insanlığın ötesine yükselirsin.
ALUCARD

http://heellsinng.blogspot.com/
Cevapla
#5
slotla ilgili sorun varmış anladığım kadarı ile daha önceki materyali silip taşıdım düzelmedi ondan dolayı sorunun ne oldugunu anlamadım 3. de aynı şekilde 4. de düzeldi. teşekkürler.
Cevapla


Konuyu Paylaş: 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sıralamak,döndürme problemi Aytac A. 10 359 14-06-2016, Saat: 14:36
Son Yorum: ORHAN ALKAN
  3ds max skin 3d vector problemi eeeguray 1 216 14-06-2016, Saat: 01:03
Son Yorum: kjum
  Kapı Ve Pencere Problemi Ghostcastle 3 231 18-04-2016, Saat: 01:49
Son Yorum: SİNANSOYLU
  3ds Max Renk Problemi yardım Ghostcastle 1 177 22-03-2016, Saat: 23:02
Son Yorum: İbrahim Baş
  connect problemi Ghostcastle 8 274 19-02-2016, Saat: 17:34
Son Yorum: Ghostcastle

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
© Powered By MyBB, © 2002-2015 MyBB Group.