Merhaba Ziyaretçi!

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
POLİGON - VRAY sorunu
#1
Arkadaşlar cinema 4d'de objede poligonu seçip kaplamayı atıyorum. render aldığımda sadece poligon değil kaplama bütün objeye dağılıyor bu sorunu nasıl çözebilrim? default renderda böyle bir sorun olmuyor.
Cevapla
#2
Denedim aynı sorun bende de oluyor
Cevapla
#3
Bir kaç gün öncesine kadar böyle bir sorunum yoktu, bir ürlü anlamadım
Cevapla
#4
Arkadaşlar herşeyi baştan kaldırıp , kurdum, birde nasıl oldu anlamadım png olarak almışım kaplamaları ..şimdi oldu ama kaldırıp kuruncamı yoksa pngleri jpg'e çevirincemi oldu anlamaymadım :) Taha , teşekkür ederim.
Cevapla
#5
Bence png ile alakalı değil ben jpg alınca da yaptı O zaman Ben de tekrar kurup denerim :)
Cevapla
#6
Png yada diğer formatlarla bir alakası yokVray 1.8'den alt sürümlerde gayet normal bir durum
1.8'de ve 1.9'da böyle bir durum yaşanmıyor
düzeltme yollarına gelince atadığın materialin Assignment bölümünden objenizin selection tag'ı göründüğü halde böyle bir sorun varsa vray'ı güncelleyin güncelleme şansınız yoksa her selection tagı polygon modda split diyerek ayırıp diğer objeden silin
Cevapla


Konuyu Paylaş: 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  cinema 4d r17 versiyon için hangi vray sürümünü... yunusemredayi 4 241 11-08-2016, Saat: 16:16
Son Yorum: İbrahim Baş
  Cinema 4d grow grass sorunu dont_cry_aLone_20 2 103 10-08-2016, Saat: 19:02
Son Yorum: dont_cry_aLone_20
  Cinema 4D çim sorunu glaw 4 523 25-07-2016, Saat: 17:29
Son Yorum: dont_cry_aLone_20
  Cinema 4d Align to Spline hız sorunu TahaMeşeli 4 303 11-02-2016, Saat: 12:44
Son Yorum: TahaMeşeli
  Cinema 4D Vray Proxy yardım glaw 2 351 14-10-2015, Saat: 19:43
Son Yorum: glaw

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
© Powered By MyBB, © 2002-2015 MyBB Group.