Merhaba Ziyaretçi!

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Render sorunu
#1
Merhaba Arkadaşlar;

Cinema 4d üzerinde mimari animasyon yapmaya çalışıyorum ilk çalışmam olduğu için epey sıkıntı çekiyorum.
Bina, ağaç, çiçek böcek derken proje üzerinde çalışmam zor oluyor programda donma takılma vb sorunlarla karşılaşıyorum.Render işlemine başlayınca çoğu obje render da görünmüyor.Objeleri yada poligon sayısını azaltınca render alabiliyorum.Şuanda Corona renderer kullanıyorum objeler renderda çıkıyor.Vray, Cinema 4d yerleşik render motorlarında bu sorun hala devam ediyor.Proje üzerinde çalışırken cinema 4d donup kalıyor beklesem de düzelmiyor.Cinema 4d nin farklı surumlerını denedim ama hala aynı sekilde sorunları yaşıyorum.

Bilgisayarımın özellikleri;

Intel Xeon CPU E5-1650 v2 @ 3.50Ghz 1600Mhz (6cores,12Threads) 12mb önbellek

Nvidia Quadro K4000 (aktif olarak kullandığım ekran kartı)
Amd Radeon R7 200 serisi

16GB (4x4GB) 1866MHz DDR3 RAM

Hyperx Savage 240GB ssd 560MB/s okuma 530MB/s yazma hızı

Yardımınızı bekliyorum.
Cevapla


Konuyu Paylaş: 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ACİLL YARDIM RENDER ALIRKEN KAPANIYOR ..!! max23 11 473 23-04-2016, Saat: 01:39
Son Yorum: İbrahim Baş
  iki bilgisayarla render almak? hsatan 8 425 02-01-2016, Saat: 16:08
Son Yorum: gürkan
  Render için sunucu almak mantıklı mı ? mertkaan 4 455 04-11-2015, Saat: 23:03
Son Yorum: oguzk06
  RENDER ÇOK YAVAŞ AKINİLAY 17 1,095 15-10-2015, Saat: 02:14
Son Yorum: İbrahim Baş
  Windows 8.1 Ram Frekans sorunu mehmetkalaman 3 380 13-02-2015, Saat: 18:05
Son Yorum: oguzk06

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
© Powered By MyBB, © 2002-2015 MyBB Group.