Merhaba Ziyaretçi!

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
viewportta resim transparan olmuyor lütfen yardım
#1
selamun aleyküm değerli üstadlar cinema 4D ye yeni başladım internetten bulduğum eğitimler sayesinde modelleme yapabiliyorum şimdide blueprint üzerinden modelleme deniyorum ama vievporta yüklediğim blueprint i transparan yapamıyorum ayrıca rotation da uygulayamıyorum r15 kullanıyorum bilgisi olan bana yardımcı olabilirse sevinirim nerde problem var acaba?

Bir diğer sorunumda cinema 4d yi açmadan önce ekran kartını devre dışı bırakmak zorunda kalıyorum devre dışı bırakıp açtığımda sorun olmuyo açılınca tekrar etkinleştiriyorum bunun sebebi nedir?
yardımlarınızı bekliyorum. Sitenizi yeni buldum çok faydalı paylaşımlarınız var emek verenlere sonsuz teşekkürler.
Cevapla
#2
Selam arkadasım,elimizden geldigince yardımcı olmaya calısırız tabii.

1-Blueprint'i viewporta nasıl yüklüyorsun?
2-Ekran kartı sorunu olabilir,Maxon sitesinden gerekli donanımı kontrol edebilirsin;
http://www.maxon.net/en/products/general...ments.html
Cevapla
#3
option/configure/back bölümünden image kutucuğundan resmi dosyadan seçiyorum o şekilde yüklüyorum
Cevapla
#4
tşkler ekran kartı driverını güncelledim sorunlarım çözüldü
Cevapla


Konuyu Paylaş: 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  RENDER PROBLEMİ - YARDIM LÜTFEN olguncan 2 327 16-04-2016, Saat: 17:26
Son Yorum: İnan Arslan
  Cinema 4D Vray Proxy yardım glaw 2 351 14-10-2015, Saat: 19:43
Son Yorum: glaw
  Resme Gölge Efekti Sorun [Yardım] Ömer Özder 1 181 28-07-2015, Saat: 17:47
Son Yorum: panubis3d
  Cinema 4D - Joint Tool (YARDIM!) virtueslife 4 309 23-07-2015, Saat: 23:50
Son Yorum: virtueslife
  Harf Karakteri Modelleme Yardim :( SLCK78 6 371 24-06-2015, Saat: 17:13
Son Yorum: SİNANSOYLU

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
© Powered By MyBB, © 2002-2015 MyBB Group.